More than a SHOP, a LifeStyle!

By miercuri, decembrie 12, 2018 0 , , Permalink 0

More than a SHOP, a LifeStyle!

Cam asa as putea sa descriu in doar cateva cuvinte ce veti regasi pe acest site. Nu este un simplu magazin online plictisitor pe care  sa-l rafoiti sec in cautare de cine stie ce chilipiruri. Este pasiunea mea pentru scris, styling, moda, frumos si haine, toate adunate sub acelasi #acoperis si transformate intr-un altfel de magazin online. De la mine nu #cumperi doar haine, pentru ca aici gasesti sfaturi despre cum sa porti acele haine, la ce ocazii merg purtate si in plus, iti stau oricand la dispozitie pentru consiliere in materie de fashion.

Cat despre produsele pe care le veti gasi aici, trebuie sa va spun de la inceput ca sunt unicat, exista doar o singura bucata din fiecare, sunt produse de calitate superioara, sunt made in Italy, de brand si au preturi extrem de accesibile.

Si pentru ca acest #shop vreau sa fie altfel, am ales sa va fac cunostinta cu produsele intr-un alt mod si sa vi le descriu printr-o poveste pe fiecare. Asa ca va invit oricand, fie doar sa cititi articole despre fashion, beauty sau events, fie sa faceti shopping de calitate si sa iesiti putin din tiparele create de magazinele mass-market. Pentru ca nu-i asa, cine nu-si doreste sa fie speciala si unica!

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *