Raluca Dumitru, sexy la malul marii!

By marți, iulie 25, 2017 0 No tags Permalink 0

Vedeta Antena Stars Raluca Dumitru si-a etelat formele de invidiat la malul marii, unde a petrecut acest weekend, alaturi de cele mai bune prietene.

20170723_164715

Raluca si prietenele ei au profitat de acest weekend canicular pentru a da o fuga pe la mare. Fetele s-au acomodat rapid cu soarele arzator si cu nisipul fierbinte si au petrecut conform spuselor lor, un weekend de vis pe litoralul Marii Negre.  Au ales Mamaia, la fel ca toti cei care vin la mare pentru distractie, iar duminica am surprins-o pe vedeta Antena Stars pe plaja. Aceasta a afisat un trup de invidiat, fara cusur si un abdomen bine lucrat la sala de fitness pe care o frecventeaza de ani buni. Raluca a ales in urma cu mai bine de 3 ani sa-si lucreze corpul cu cel mai cunoscut si bine pregatit antrenor de fitness de la noi, Alexander Florescu. Supranumit “antrenorul vedetelor”, Alex  si echipa lui de la Futura Gym, fac adevarate minuni si toti cei care le trec pragul salilor de fitness din Capitala (zonele Decebal, Pipera si Militari) au parte de transformari remarcabile, dovada fiind si frumoasa bruneta care a afisat un trup ca al vedetelor de la Hollywood la malul marii. Multumit de evolutia elevei sale, Alex i-a dat acesteia liber la distractie in weekend cu promisiunea ca saptamana aceasta ea sa fie prezenta la sala, sa arda caloriile cu un antrenament incredibil conceput de el recent.

Curiosi din fire l-am rugat pe Alex sa ne vanda cateva ponturi despre cum putem pierde cateva kg pentru a ajunge la masurile visate, asa ca in zilele urmatoare v-am pregatit un interviu exclusiv cu maestrul transformarilor Alex Florescu/Futura Gym. In plus, am rugat-o si pe Raluca Dumitru sa ne arate cum decurge un antrenament la sala de fitness, alaturi de antrenorul ei personal.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *