Am gasit cea mai cool tinuta de Octombrie!

By miercuri, octombrie 19, 2016 0 , , , , Permalink 0

Femeia barbat bine, un stil cool pentru fete si mai cool. Daca va intrebati cumva de  la ce vine, ei bine imi place mie cum suna aceasta expresie, asa cum imi place si noul trend masculin-sexy-catifelat!

fb_img_1476820880606

Nu intamplator am pomenit termenul catifelat, caci vorbim iarasi despre catifea.

Dragii mei, am descoperit cea mai cool ținută din catifea ( ca o paranteza, asociez catifeaua cu anii copilariei, cand mama adora sa ma imbrace in rochite din acest material fermecator si poate de aceea am o placere deosebita sa scriu despre el).

Asa cum va spuneam, am descoperit tinuta perfecta din catifea. Este practica, usor de combinat si are un super pret. 

Am descoperit-o la Stada Boutique, in timp ce luasem la pas tot internetul in cautarea acelui ceva care sa ma dea pe spate. Si m-a dat, recunosc.

Acest compleu costa doar 389 ron, este format din pantaloni si sacou, putand astfel sa-l asortez in diferite moduri si in plus, am umblat eu putin la model, asa incat sa-l realizez potrivit mie, iar fetele de la Stada Boutique au fost extrem de drăguțe incat sa ma ajute cu toate acestea, fara nici un cost suplimentar (i-am vrut cu talia putin mai inalta).

De retinut este faptul ca sezonul asta purtam catifea sub orice forma si culori, facem combinatii indraznete si dam un click pe site-ul lor, www.stadaboutique.ro, pentru ca o sa gasim acolo o sumedenie de articole vestimentare wow!

Model: Ioana Chisiu

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *