EXCLUSIV! Ea este singura romanca de la Los Angeles Fashion Week 2016!

By luni, octombrie 10, 2016 2 , , , , Permalink 0

EXCLUSIV! Jessica Nicolae este singurul model roman care a participat la “Los Angeles Fashion Week Spring /Summer 2017”. S-a intors in tara acum cateva zile si ne-a povestit in exclusivitate experienta traita in America.

20161010_232331

Jessica pe podiumul de la LAFW

 

Jessica Nicolae are doar 15 ani, insa este considerata la ora actuala copilul minune al modei internationale. Ea s-a intors de cateva zile din America, unde a participat la “Los Angeles Fashion Week Spring /Summer 2017”, fiind singura romanca de acolo, dar si cea mai mica dintre modelele de pe catwalk. Varsta nu a fost o problema, ba din contra, Jessica marcand astfel prima participare a unui manechin din Romania, la un festival de moda atat de exclusivist precum acesta.

20161010_232442

Make-up artistul Erika Gomez, a postat pe contul ei de socializare, o poza din backstage cu Jessica, in timp ce o pregatea pentru show

 

Ajunsa in Los Angeles, Jessica a trebuit mai intai de toate sa participe la castingurile organizate de toti designerii de la acest fashion show. Marea surpiza a venit la finalul acelo ore istovitoare, cand a aflat ca a fost acceptata de catre toti si dorita chiar si in deschiderea prezentarilor acestora, in detrimentul unor modele deja consacrate. “Am trait o expeienta inedita. Mi-am facut o sumedenie de prietene, toate fetele fiind extreme de dragute, ne-am ajutat reciproc. Sunt extrem de fericita ca am fost acolo”, ne-a spus in exclusivitate Jessica, model al agentiei MUR Models din Bucuresti.

img-20161010-wa0002

Jessica in culisele celui mai tare festival de moda din LA

Romanca a facut furori pe podiumul din LA, unde a defilat pentru designerul indonesian Oscar Lawalata, un obisnuit al show-urilor internationale, care s-a indragostit de ea de cum a vazut-o si a propus-o sa-i deschida prezentarea.

oscar-lawalata-011

Designerul Oscar Lawalata

Jessica a fost extrem de incantata de locurile vizitate si ne-a marturisit ca abia astapta sa revina in America, ea avand deja invitatia pentru anul viitor, la New York Fashion Week!

img-20161010-wa0003

“Aici sunt la un parc renumit din California, Knott’s Berry Farm. Am avut o zi libera si am hotarat sa explorez imprejurimile”

 

 

img-20161010-wa0009

“Another free day! Intr-o croaziera pe canalele din Neaples Island”

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *