EXCLUSIV! Am fost acasa la Seicul din Dubai!

By sâmbătă, februarie 8, 2020 0 , , , , Permalink 0

 

Nu stiu cum arata Dubaiul pentru voi, insa pentru mine este cu siguranta locul in care revin an de an cu placere si in care recunosc, m-as muta definitiv fara nici un fel de regret. Poate si pentru ca acolo am intalnit oameni deosebiti cu care imi face placere sa ma revad de fiecare data.

Gasesc in acea tara plina de opulenta si lux, unde oamenii in marea lor majoritate sunt bogati, ii gasesc de o modestie rar intalnita si chiar sunt impresionata. Si de ce detin acestia si de cum se prezinta, avand in vedere conturile lor de milioane de euro. Am prieteni dragi sufletului meu, romani care ne reprezinta tara cu mandrie si despre care o sa va povestesc pe larg intr-un alt material, dar si un prieten special despre care voi scrie azi.

Este cunoscut in Romania drept Printul din Dubai, sau Seicul din Dubai, sau Max. El este Mohammed Al Habtoor si este cu siguranta unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din Dubai.Coffe time

Cu un bussines de sute de milioane de euro in imobiliare, cu masini si case ce se invart dupa soare, cu un plamares amoros din care fac parte cele mai faimoase femei din lume, cu un liceu care ii poarta numele, campion la polo alaturi de echipa ce-i poarta numele si avand o herghelie in valoare de sute de mii de euro, proprietar de hoteluri, restaurante, cluburi sau reprezentante auto de lux, asa l-am intalnit pe Mohammed la el acasa. Si dincolo de toata aceasta bogatie, am gasit un om, asa cum rar intalnesti in zilele noastre.

 

 

Poate si de aceea am indragit Dubaiul atat de tare, pentru ca am cunoscut o alta fata a lui, am fost mai mult decat un tursit obisnuit, am fost cu “ai Dubaiului” si mi-a placut.

 

d1-01Pentru ca am patruns in imperiul secret al lui Mohammed al Habtoor, acolo unde isi cazeaza vedetele invitate an de an in Dubai, am decis sa va arat si voua cateva imagini din “casa” lui care tine cat un cartier din Bucuresti.

 

 

Aceasta proprietate care se intinde pe kilometrii, cuprinde mai multe resedinte ce arata precum adevarate palate, fiecare membru al familiei avand cate o casa in aceasta ferma. Proprietatea are si cateva piscine de care se ocupa zilnic  4 oameni. Acestia o curata cat este ziua de lunga mai ales pentru ca in ele poposesc deseori si pasarile din proprietate. Tot aici am regasit si herghelia lui Mohammed, in valoare de sute de mii de euro. Aici isi tine caii din competitiile de polo, in niste grajduri speciale care se intind pe mii de metrii. La fel de exotice sunt si animalele din curte. Daca noi suntem obisnuiti cu pasari precum rate, gaini sau gaste, ei bine la el in curte gasim fazani, caprioare sau camile. Acestea din urma apartin fiecarui membru al familiei, intrucat asa cum ne-a povesit insusi gazda noastra, ei tin foarte mult la traditii si la istoria lor. Nici interiorul casei nu este cu mult diferit de luxul regasit in exterior, aici putand admira un pian din aur sau mobilierul suflat cu aur, candelabrele impresionante sau canapeaua din matase cu fir de aur, piese de colectie ce apartin familiei de zeci de ani.

 

 

mydubai

More than a movie , is his life!

This is the secret empire of Mohammed al Habtoor, the prince of Dubai!

Join my experience with him, the most celebrity bussines man and prince of Dubai, Mohammed Al Habtoor!

I spent a few days in his empire, I was with him at work, at lunch, at the farm and even at shisha, a place open only for men. A place where the first woman to ever broke, was me, at his invitation .

d22-02

I will show you pictures about all that, I wil show his secret place, his incredibile farm, his expensive horse and all the animals from the farm , you can see what animals owns, what cars he have and how he relax when he have time.

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *